top of page
woogybild.20210.jpg

Vad passar dig bäst?

Spela mycket? Träna mycket? Eller gillar du omväxling av miljö? I våra medlemskap hittar man något som passar de flesta.

World of Golf CITY CLUB

Vårt grundmedlemskap

För dig som är osäker på val av hemmaklubb, ny inom golfen, sällanspelare eller bara gillar omväxling. Genom samarbeten med ett antal klubbar i regionen kan du träna och spela på World of Golf men också åka runt och testa nya banor med generösa greenfeerabatter.

cc.medlemskap.2.jpg

Våra andra medlemskap

Medlemskap BASIC

Med detta medlemskap spelar du fritt på City Park och på World of Golfs Mini Course. Tränar fritt på WoG's närspelsområde och får ett rangekort innehållande 600:-

 

Passar dig som håller dig lokalt och som uppskattar massor av varv på Mini Course, banan som lär dig de viktigaste slagen inom golf, inspelen.

1647727065444.jpeg

Medlemskap MAX

Till ett pris som motsvarar ett traditionellt medlemskap på en (1) klubb ges du här möjlighet att spela, inte bara fritt på City Park utan också på Hulta-Bollebygds och Åsundsholms fina 18-håls banor.

 

Med detta medlemskap spelar och tränar du fritt på WoG's Mini Course och närspelsområde och får dessutom 600:- på ett rangekort.

Medlemsbilder

bottom of page