top of page
YALE_Spinski_208-SM-copy.jpg

Golf är roligt

Och beroendeframkallande.

Ju tidigare man börjar desto fler år har man på sig att utvecklas, förbättras eller bara ha skoj.

​Världens bästa ice breaker?

​Saknar du samtalsämne när du möter folk? Du kan alltid snacka golf;-) 


Golfen har under de senaste 30 40 åren utvecklats från "moderatbandy" till en folksport. Du ser människor i alla åldrar och samhällsskikt på träningsanläggningar och golfbanor. Rekordmånga spelare utbildas varje år i golfens grunder, s k Grönt Kort kurser. Dock är det alltför stor del som inte tar nästa steg, blir medlemmar i någon klubb eller överhuvud taget SPELAR golf. 

På World of Golf utbildar vi mellan tre- och fyrahundra golfare årligen och genom vårt unika koncept får vi de flesta av dem att fortsätta på den livslånga resan att bli golfare. På riktigt...

Det magiska med golf är att ALLA är bra. I sin kategori. Handicapsystemet gör att du alltid jämför dig med dina likar. Sedan kan man ju beundra, och drömma om, slagen proffsen slår. Och någon gång kommer du också att slå ett slag som förvånar både dig och dina spelkamrater. Bara det slaget kan vara värt ett helt middagssamtal. 

c3bb0ff3-2227-40e9-bedc-db1023ddfbbd.jpg

SÅ HÄR FUNKAR DET

Vi brinner för golf och är besjälade av visionen att få fler att börja spela. Vi vet att tröskeln kan vara hög; brist på tid, dyrt eller krångligt? Skälen kan vara många men vi vill hjälpa till att avdramatisera det hela. Golf är kul. Punkt.
Som medlem i City Club har du alltid nära till golf. Är du ny golfare tar du kanske din första kurs här. Har du redan tagit de första stegen i din utveckling är det här du blir ännu bättre genom att ta en lektion, spela vår 9-håls korthålsbana, eller hänga med likasinnade på rangen. Dessutom finns en puttinggreen inomhus vintertid.
När du känner dig redo bokar du en runda hos någon av våra samarbetsklubbar. Där välkomnas du som den ärade gäst du är och till ett förmånligt greenfee-pris njuter du av en golfrunda med goda vänner.  Om du trivs med att spela olika banor och träna regelbundet på WoG blir du kvar hos oss. Hittar du en favoritbana bland våra partners blir du medlem där, helt enkelt.

Fördelar för Svensk Golf

 

– Ökad nyrekrytering

– Fler ungdomar 

– Fler kvinnor

– Fler som fortsätter efter grundutbildningen

– Minska antal Drop outs pga tidsnöd eller ekonomi

– Fler svenska golfare

familj_orig.jpg
wog.jpg

Fördelar för din klubb

– Kontakt med potentiella medlemmar

– Medlemsrabatt på World of Golf

– Reklamplats på World of Golfs ​och City Clubs kanaler

bottom of page